Most Popular Sports Betting Bets

За най-добрите волейболни залагания

Волейболът е един от най-популярните спортове в света, чиято история датира от 1985 г. Този е спорт е не само интересен за гледане, но също така и за спортни залагания.

Най-известните световни събития, свързани с волейбола, са олимпийските игри, Световната лига по волейбол и Световното първенство на международната федерация по волейбол, което е може би най-престижното състезание, както и най-старото – от 1949 г.

Има много видове залози, които можете да правите на волейбол. Най-популярен е този за краен изход от мача с възможни изходи 1 и 2. Хендикап има на геймове и на точки, където залагащият трябва да предвиди изхода от играта с предварително зададено предимство в геймовете/точките за даден отбор. И в двата случая възможните изходи са 1 и 2.

Друг вариант за залог е да се излъчи победител в първия гейм или в следващ гейм. Тук също има вариант за хендикап. Може да се опитате да познаете и точния резултат от срещата. Тук възможните изходи са 3-0, 3-1, 3-2, 0-3, 1-3, 2-3.

При залог за сбор геймове вариантите са под/над и точен брой. При сбор точки вариантите са под/над, сбор точки в първи гейм под/над, сбор точки под/над домакин, сбор точки под/над гост, сбор точки четен/нечетен.

Фактът, че волейболът е известен, но не и колкото футбола например носи със себе си своите положителни и отрицателни черти. От една страна залагащите на този спорт нямат толкова голяма конкуренция, а от друга няма и чак толкова чести и интересни събития.

И все пак, когато сте решили да залагате на волейбол, както и при другите спортове, трябва да разучите как стоят нещата – кои са най-добрите отбори, в каква форма са играчите им, има ли контузени играчи, колко победи и колко загуби има даден отбор и т.н. Такава информация можете да получите на много места в интернет и тя със сигурност ще ви бъде много полезна.