Most Popular Sports Betting Bets

Как да правя спортни залози онлайн в Bet365?


Bet365 е един от най-големите световни букмейкъри. Като такъв той притежава и сериозен дял от българския пазар. За съжаление на потребителите на хазартни услуги, достъпа до съдържанието му е ограничен от средата на 2013 година след въвеждането на забраната за достъп до хазартно съдържание от комисията по хазарта.

Все пак не всичко е изгубено и хазартните играчи все още могат да достъпят сайта въпреки забраната. Както разбрахме от http://smartarena.netbet365 все още е достъпен от територията на България посредством mirror(огледален) сайт на бет365. Естествено от Комисията по хазарта не стоят безучастни към мирър сайтовете на бет365 и всеки месец ограничават новите urlадреси. Но от статията http://smartarena.net/как-да-залагам-в-bet365-от-мобилният-си-телеф/

Можете да черпите постоянно информация затова от къде да достъпите сайта на бет365 и да направите своя залог.

За да бъдем честни с читателите си трябва да споменем и причината за ограничение на достъпа до съдържанието му. От началото на 2014 година на територията на България действа лицензионен закон за хазартна дейност. Той предвижда 100 000 лв. Еднократна такса за получаване на лиценз и 20% от печалбата, като данък. За момента от Бет365 явно са преценили, че тези условия не ги задоволяват и не планират лицензиране за българския пазар. От тази неразбория между изискванията по закон и интересите на компанията страна единствено българския потребител. Надяваме се бет365 и ДКХ да стигнат да споразумение в интерес на потребителите, но такова най-вероятно няма да бъде взето до края на 2014 година.