Most Popular Sports Betting Bets

Как да правим залагания на скукър и да се забавляваме

За да имате успех в залагането на тази изключителна игра, която изисква много прецизност, трябва да сте запознати с някои основни правила при залагания на снукър.

Освен редовните правила, които важат за всички спортни залагания, снукърът също си има някои специфични правила, които е хубаво да знаете.

Има различни видове залози на снукър, като залог за победител от фрейма например. Когато залагате на победител, залозите са валидни след приключване на фрейма. Същото се отнася и за залозите за точен резултат от фрейма. Периодът, в който важат залозите е между първото докосване и края на играта или фрейма, без значение дали те завършват нормално или в следствие предаване от страна на единия от играчите.

Ако по някаква причина играта не бъде завършена, залозите за резултата от играта стават невалидни. В случай на залагане на първите четири фрейма, те трябва да приключат, за да важат залозите. В случай че мачът започне, но не бъде завършен, играчът, който продължи в следващия кръг ще бъде обявен за победител.

Залозите се отменят, когато броят на фреймовете в играта, предложени в условията за залагане, не са завършени или се променят, както и в случай на оттегляне или дисквалифициране.

Има вариант за залагане на резултат след първите четири фрейма и победител в мача. Ако мачът не е завършен, залаганията се анулират. Същото важи и за залагания на резултат след първите осем фрейма и победител в мача, девет фрейма и победител в мача и шестнайсет фрейма и победител в мача.

Ако във фрейма има „Re-Rack", залозите важат и се отчитат според победителя във фрейма. Залозите, които са били решени към момента на „Re-Rack", са валидни. Тези, които не са били решени, се отчитат по отношение съответните събития след "Re-Rack”. А залозите за крайния резултат от фрейма се отчитат в зависимост от официалния му резултат.