Most Popular Sports Betting Bets

Най-добрите залагания на олимпийски игри

Олимпийските игри са интересно, вълнуващо и много чакано събитие за милиони хора по света. Възникнали преди хиляди години, те и до днес радват спортните запалянковци. За да направите това събитие още по-забавно, можете да участвате в него чрез спортни залагания.

Ако се чудите как да стане това, отговорът е лесно. При всички залагания на олимпийски игри важат редовните правила за залагане, като навършена разрешена възраст, валидност на залозите и т.н. Разбира се, както и при другите спортни залагания, и тук си има някои специфични правила, с които трябва да сте запознати, преди да започнете да играете.

Ето и някои от специалните правила за залагане на олимпийски игри. Спортното събитие се счита за официално приключено след връчването на медалите. В случай на по-късни промени в тези резултати, те не се зачитат за спортните залагания. Изплащанията се базират на позициите на подиума. Медалите, спечелени от даден отбор или нация в едно състезание се считат за един медал.

Ако залагате на брой златни медали и има повече от един отбор с еднакъв брой златни медали, победителят се посочва според броя на сребърните медали. Ако същото се случи със сребърните медали, се вземат предвид бронзовите.  При залог за най-много сребърни медали и еднакъв резултат за две или повече страни, първо се взема предвид броят на златните медали, а след това на бронзовите. Ако имаме същия случай с бронзови медали, първо се взима предвид броя на златните, а след това на сребърните.

Ако имаме залог под/над за общ брой медали за даден спорт, се събират общо всички медали на жените и мъжете в съответния спорт.

В случай, че дадено събитие се отложи по някаква причина, всички залози си остават валидни до старта на събитието. Ако събитието се отмени, залозите се връщат.