Most Popular Sports Betting Bets

Как да залагам онлайн в bet365


Залаганията в интернет са един бързо развиващ се бизнес с огромен пазар. Поради този факт те са обект на интерес от много институции в цяла Европа. В България обаче вместо държавните институции да извлекат максимална полза от присъствието на пазара на чужди компании, държавната комисия по хазарта реши, че ще е по-добре да ограничи достъпа на потребителите до примамливите сайтове на чуждите букмейкърски къщи. Това обаче се оказа грешен ход както за хората, които играят хазартни игри така и за самата държава, която по този начин се отказва доброволно от огромни постъпления в държавната хазна. След тази забрана се надигнаха ициативи от много блогъри, сайтове и обикновени граждани, които се вдигнаха на протест пред държавната комисия по хазарта. В много сайтове като bgspot.tv  се появи и информация относно това как да заобиколим забраната.

Въпреки въведената забрана българския хазартен играч има как да направи своя залог. Залагането става посредством използването на mirror-сайтове, proxy сървъри и програми скриващи ip-to на потребителя. Благодарение  на статията в Как да залагам в bet365 вие може да научите полезна и актуална информация за това къде е най-добре да залагате, как да направите залога си и най-важното как да достъпите bet365 от България.

След като държавната комисия по хазарта ограничи достъпа на българския потребител до международните хазартни сайтове той бе изправен пред заплахата да залага само и единствено в Еврофутбол-единствената хазартна фирма с придобит лиценз за извършване на хазартна дейност в България. Много световни букмейкъри като bet365 търпят големи загуби от това недалновидно решение на държавната комисия по хазарта, загубите търпят също и хазартните играчи тъй като bet365 дава много по-високи коефициенти в сравнение с българския букмейкър.