Most Popular Sports Betting Bets

Конни залагания за истинска тръпка и удоволствие

Конни залагания са любимо занимание на притежателите на коне, както и просто на техните почитатели. Конни надбягвания са се организирали още преди хиляди години, когато хората са спорели чий кон е най-бърз. През миналия век в Америка това вече става организирано и всеки може да участва.

Основната цел на този тип спортни залагания е да спечелите пари като победите съставителите на коефициенти. Разбира се не бива да забравяме и тръпката и удоволствието от играта. Залаганията могат да направят една игра или състезание далеч по-интересни и вълнуващи, отколкото всъщност са.

Залагането на конни надбягвания се случва в спортсбукове и букмейкъри, които приемат залози. Това може да се случи в наземни такива, по телефона или онлайн. Когато правите залога, избирате на кого ще заложите, типа залог и сумата. Това обикновено се случва въз основа на дадените коефициенти, които определят шансовете ви за печалба, както и размера и. Съвети за конни залагания можете да получите на много места в интернет.

Видовете залози са много, като някои спортсбукове може да предлагат повече и по-различни комбинации от залози от други. Видовете конни залози могат да се разделят на две – прави и екзотични. Правият залог е най-простият и разпространен вид залог, при който залагате на победител, според дадените коефициенти. Ако избраният от вас кон премине финалната линия пръв, печелите.

Екзотичните залози пък от своя страна са разделни на такива в рамките на едно състезание и такива, които включват няколко състезания. В първия случай можете да залагате на няколко коня в едно състезание. Пример за такива залози са Exactas, Quinellas (залагане на два коня да финишират първи и втори), Trifectas (залагане на три коня да финишират в определен ред) и Superfectas (залагане на четири коня да финишират в определен ред). Във втория случай трябва да изберете победители в няколко последователни състезания на един билет. Пример са Daily Double, Pick 3, Win 4 и Pick 6.