Most Popular Sports Betting Bets

Видове залагания на хандбал и ползите от тях

Макар че хандбалът далеч не е най-популярният спорт на света, той все пак има своите почитатели, както и достатъчно спортни събития, на които може да се залага. Да си намерите онлайн спортсбук, който предлага този вид спортни залагания, също не е трудно.

Хандбалът всъщност е доста интересен и динамичен спорт. Фактът, че участва на олимпийските игри говори много за това колко е признат той по света. Други атрактивни за залагания събития са Европейското първенство, Световният шампионат по хандбал, лига Asobal и няколко други.

Има много видове залагания на хандбал. Най-популярният е краен изход от срещата, от първото или второто полувреме с възможности 1, Х, 2. Възможни са и комбинации, като първо полувреме плюс краен изход. Друг вид залог е сбор голове, с варианти под/над, под/над първо полувреме, под/над второ полувреме, под/над домакин, под/над гост, четен/нечетен, четен/нечетен първо полувреме, четен/нечетен второ полувреме, четен/нечетен гост, четен/нечетен домакин, точен брой.

Друг залог може да бъде кое полувреме ще е с повече голове, каква ще е разликата в резултата с предварително зададени възможни изходи. И тук е актуален хедикапът – за целия мач, за първо и второ полувреме.

Ако решите да правите залагания на хандбал, трябва предварително да се запознаете със самия спорт. Възможно е да залагате и без да го направите, но не е добра идея. Следващото нещо е да си намерите спортсбук с най-добрите коефициенти, които ще ви осигурят по-голяма печалба.

Правете такива залози, които са ви по-ясни и лесни. Най-подходящи за начинаещи са тези за изход от мача и резултат под/над. Можете да намерите информация, която ще ви бъде полезна, в интернет. Не се насилвайте, имате време да преминете към по-сложни комбинации от залози. Трябва също да имате предвид, че спортните залагания се различават от тези на игрите на късмета, защото се предполага, че влагате известни знания при тях, а не разчитат само на късмета си. И все пак не е лошо и той да е на ваша страна.