Most Popular Sports Betting Bets

Непознатите и атрактивни голф залагания

По принцип предсказването на победителя в голф турнир е трудна и рискована задача. Това е един от вариантите за голф залагания. За онези, които нямат смелостта да се опитат да познаят победителя, има и друг популярен вариант за залагане. При него можете да изберете двама от играчите, посочени на таблото с коефициенти и да заложите на единия срещу другия. Така рискът е по-малък, шансът за печалба е по-голям и фокусът не е върху победителя от турнира.

Ако изберете да заложите срещу определен играч, това, което ви интересува, е как ще се представи той в играта си срещу съперника, който сте посочили. Това, което може да ви помогне, когато избирате на кого да заложите, е как се е представял даден играч в предишните мачове и в каква форма е той. Не, че това е гаранция, но е важна насока и прави задачата ви далеч по-лесна от това да посочите победител в турнира. Разбира се някои хора предпочитат да рискуват и по една или друга причина залагат на играчи, които не са се представили добре в последните игри. Има вариант по този начин да спечелите повече пари, но обикновено тези залози са губещи.

Някои други варианти за залагане на голф са двубой с отиграване на 54/72 дупки, четни/нечетни, топ 5 в крайното класиране, топ 10 в крайното класиране, краен победител, над/под, отиграване на 18 дупки и др.

Някои от основните неща, които трябва да знаете за голф залаганията, са, че за валидни се считат залозите, когато и двамата играчи изпълнят начален удар. Ако турнирът бъде прекратен или отложен, всички залози стават невалидни. Ако са изиграни минимум 36 дупки и може да бъде обявен победител, залозите остават валидни. При липса на обявен победител обаче залозите се изплащат обратно.

Ако сте решили да опитате този тип спортни залагания, всякаква информация и съвети ще ви бъдат от полза, за да можете да имате една успешна игра.