Most Popular Sports Betting Bets

Най-добрите и разнообразни футболни залагания

Футболът или сокър, както го наричат в САЩ, е един от най-популярните спортове по света, който се радва на много почитатели. И ако в Америка той не е на такава почит, то в Европа, респективно и у нас, футболът е най-гледаният спорт. Същото може да се каже и за спортните залагания – едва ли има човек, който не е опитал поне веднъж футболни залагания.

Видовете футболни залагания са изключително много и едва ли ще можем да обхванем абсолютно всички в тази статия. Най-разпространеният вид залагане е кой ще бъде печелившият отбор. Вариантите са 1, Х или 2. Предварително можете да видите зададените коефициенти за възможните изходи от играта и да прецените как да играете.

Друг вариант е да заложите под/над брой голове. Ако заложите на над 1.5 гола, това означава, че в играта трябва да има минимум два гола, за да спечелите. Съответно, ако заложите на под 1.5, това означава, че трябва да има най-много един гол, за да отбележите печалба.

Други видове залози са например кога ще бъде отбелязан първият гол, кой отбор ще отбележи пръв, кой ще отбележи последния гол, ще има ли продължения, кой отбор ще изпълни първия начален удар, колко корнера ще има в мача (тук също има вариант за под/над залагане), ще има ли червен картон, колко картона ще има в мача, кой ще изпълни първия ъглов удар и още десетки подобни. Тук също има хендикап, когато трябва да се предвиди изходът от срещата, но има предварително зададено предимство за единия от отборите.

Многото на брой видове залози и различните комбинации, които могат да се правят между тях правят играта на футбол изключително интересна за залагане. На практика комбинациите от залози са безкрайни и никога не може да ви омръзнат. А ако се интересувате и четете информация и съвети за футболни залагания, успехът ви може да е още по-голям.