Most Popular Sports Betting Bets

Как да правим баскетболните залагания успешни

Баскетболът е един от основните и най-популярни спортове. Залагането на баскетбол не е трудно, особено ако вече имате познания по футболните или други спортни залози.

Както при футбола, и тук се залага на отбори или на резултат. Най-популярният метод включва хендикап, който има за цел да направи двата отбора равностойни, за да бъдат залаганията по-интересни. В този случай част от точките на отбора-фаворит се дават на отбора, който се очаква да падне. Например, ако отбор А е фаворит, повечето хора ще залагат на него. За да станат залаганията по-трудни и непредсказуеми, този отбор дава част от точките си на другия, например 10, т.е.отбор А трябва да победи отбор Б с разлика от 11 точки. Това означава, че ако сте заложили на отбор А, ще спечелите, в случай че той победи другия с разлика от 11 точки.

Друг популярен вид баскетболно залагане е на общ резултат, известно също като под/над. Това означава предсказване дали общият резултат в мача ще бъде под или над дадено число. Ако вземем примерен резултат 179, залагащият трябва да реши дали общият сбор на точките на двата отбора ще бъде под или над това число.

Има още много видове залози, както и комбинации от тях. Такива са 1Х2, т.е за домакин, гостуващ отбор или равенство;  залози на линия, което означава да се заложи на печеливш отбор, без право на равен; двоен шанс, което означава, че можем да изберем 12, 1Х или Х2;  краен победител, което означава да заложим за победител в сезон или турнир; най-много точки от тримесечие и още много други.

Това, което не бива да забравяме е, че колкото и да е забавно залагането на баскетбол, то си е вид залагане, което може да ни изиграе лоша шега. Един от най-важните съвети е да се забавлявате, докато залагате и ако някога изгубите пари, да не решите да си ги върнете веднага на всяка цена.