Most Popular Sports Betting Bets

Полезни съвети за бейзболни залагания

Макар и не толкова популярен в България, бейзболът е изключително известен в Северна Америка. Милиони хора по целия свят прибягват към бейзболни залагания, за да подкрепят своя фаворит или просто да направят играта по-интересна.

И все пак можем да предложим някои съвети за залагане на бейзбол за почитателите на този спорт у нас. Те трябва да имат предвид, че този вид залагане е  различно от залагането на футбол например. Предимството е, че има много мачове всеки ден и хората имат много голям избор, когато решават на кои игри да залагат.

Едно от най-важните неща, които можем да дадем като съвет, е да залагате на отбора, който има по-малко шансове да спечели. Според статистиката най-добрите бейзболни отбори губят поне шейсет мача на година и обратното – губещите печелят по горе-долу толкова. Много повече си заслужава да залагате на вторите, защото така рискувате по-малко и можете да спечелите повече.

Обърнете внимание на питчерите, които са ключови фигури в играта. Ние ви съветваме да заложите на отбор, чийто питчер е играл добре в последните 1-2 мача. Ако в предния мач той не се е представил добре, има вероятност това да се повтори и в този. Това е въпрос на психология. Избор на мачове с два топ питчъра също е рискован и не е добра идея. Обратно пък, ако един отбор е направил поредица от добри мачове, може да се замислите дали да заложите на тях, защото шансовете не са ваша страна. Друго е положението, ако са спечелили последния си мач, защото тогава се предполага, че набират скорост и имат нови сили.

Няколко други съвета, които може да са ви полезни, са да избягвате началото на сезона. По-добре прекарайте това време в опознаване на отборите и изчакайте те да се появят в реалния си състав. Не забравяйте да проучите и другите силни и слаби страни на отборите, освен питчърите и хвърлянето.